7 gedachtes over “Kauto Star

    1. Om de waarheid te zeggen lees ik heel wat Engelstalige modeblogs; en zo, via de een of andere link, ontdekte ik deze hippologe. Ze heeft overigens twee blogs, een onder haar eigen naam, de andere heet Backwards in High Heels. Om tot rust te komen lees ik haar graag, wanneer ze over haar paard en haar hond schrijft, want dat doet ze schitterend.

      1. Hoe de ene schrijver je tot de andere leidt… Zo heb ik haar nu ook ontdekt via jou – ik had nog nooit van haar gehoord. Dank!
        Overigens, Leen, zal ik je nu ´unfollowen´: ik had dat knopje hier onlangs per ongeluk ingedrukt toen ik gewoon wou aangeven dat ik je bericht mooi vond. Ik blijf je natuurlijk lezen, maar probeer minder e-mails te krijgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s