Kuieren

meiklok15

Met je vingers gaten graven in de grond, om zaadjes van oostindische kers te planten. De wind zwenkt, een vleug heerlijke geur, kan het zijn, ja, van meiklokjes. Muguet porte bonheur. Komt er geluk? Wild bloeien doet die magnolia. Moesten we allemaal doen, misschien.

magnolia15

(Zaadjes van de oostindische kers dankzij Maandag hofdag; al de rest dankzij de ouderlijke tuin.)

4 gedachtes over “Kuieren

  1. En de onstuimige dagen blijven elkaar opvolgen. Ik hoor buizerdjongen maar zie ze niet, de eerste blauwe regentrossen beginnen te bloeien, wij en de verdwaalde haan raken aan elkaar gewend, onze wrede kat jaagt als een tijger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s