Geslaagd

Vier weken
Vier weken
Een onstuimige lentedag mag geslaagd worden genoemd, wanneer men een nieuw vennetje heeft gevonden, een roodborsttapuit heeft gezien en regenwulpen en een tureluur en twee fazantenhanen, en de plaatsnamen Vossenschoor en Stoutengat in zijn geheugen heeft geprent (“hier ging Pa altijd jagen”). Treft men dan binnenshuis twee katjes die exact vier weken oud zijn, dan is dat mooi meegenomen.

2 gedachtes over “Geslaagd

  1. Dag Leen,
    dit zijn prachtige katten. Sinds vier weken hebben wij ook twee katten (die dertien jaar oud zijn). Met die katten heeft zich de ritme van de dag veranderd. Over de dag zijn de katten in onze tuin, s’avonds willen ze beroert worden.

    Prettige dag
    Dieter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s