2 gedachtes over “Muziek morgenavond

  1. Awoe Leen (en Jan G.!), dat had je een niet elke dag ‘occasioneel’ online zijnde fan via mail moeten laten weten! Kan ik het nog ergens bekijken/beluisteren?

    1. Maar AM, ik dacht dat jij elke uitzending over voetbal met arendsblik volgde! (Grijns) Gisteren is het heruitgezonden in de namiddag, het zou kunnen dat het nog een derde keer geprogrammeerd wordt, ik houd je op de hoogte. Er kwamen wel wat reacties van, vandaag stond er een onzinstukje in de krant over de uitspraken van de verschillende Chadli’s; de journalist had geen nieuwe inzichten mee te delen, maar vermeldde in elk geval nog eens de docu. Goed voor regisseur Dieter, die er echt een liefdewerk van heeft gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s