Voorbereiding

Jaarlijkse traditie
Jaarlijkse traditie

Aansteker, mok, asbak. Bavarois, macarons. Laurier, maretak, conifeer, lavendel, rode bessen. Kaarsenhouders, krammen, ijzerdraad. Sterke groene thee en sterke zwarte koffie. Gesprekken over Parijs, poederdozen, météorites van Guerlain, het Duftmuseum in Keulen, toile de Jouy, boekenrekken, kerstcadeaus, Ghirlandaio, katten en egels en mussen. Elementen van een namiddag.

7 gedachtes over “Voorbereiding

 1. Dag Leen,
  aaah, météorites de Guerlain: wat voor een naam, wat voor een idee uit het product-management. Heb ik nog nooit gehoord maar moet ik als man niet kennen. Ich heb gelacht als ik de kleine kogeltjes op internet gezien hab. Die zijn zo ver vanaf een meteorit als AC/DC van klassieke muziek.

  Prettige dag vanuit een bewolkt Bonn
  Dieter

  1. Météorites zou ook “meteoren” kunnen betekenen, Dieter, iets als vallende sterren aan de hemel; het zijn poederbolletjes die uit elkaar vallen zodra je ze aanraakt, net zoals meteorieten verpulveren wanneer ze in de dampkring komen. Het frivole onderwerp sluit min of meer aan bij het Duftmuseum in Keulen, waarover we gesproken hebben (4711).
   Groeten uit een bijzonder regenachtig Leuven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s