De taal van boekenruggen

1532060_10202913140812192_1321486267_n

Kostbare boeken bereiken me van alle kanten. De roman Violante, of de taal van boekenruggen bestaat zelfs uit twee boeken – de roman zelf en de dichtbundel van de hoofdpersoon waarrond alles draait. Ik bewonder de kristalheldere taal, doorwrochte opbouw, originele onderwerpskeuze van M.J. Pas. Ik bewonder een schrijver die het de moeite waard vindt om rustig en subtiel na te denken over liefde, genegenheid, de last van het verleden. En de taal van boekenruggen, die bestudeer ik overal waar er boekenruggen te vinden zijn.

Dit exemplaar is me door de auteur ter beschikking gesteld om door te geven. Bent u, waarde bezoeker, geïnteresseerd, laat het mij weten. De enige voorwaarde is dat u het boek na lezing zelf weer doorgeeft.

4 gedachtes over “De taal van boekenruggen

    1. Fijn, Willy; ik moet je wel even op een wachtlijst zetten, overmorgen gaat het boek naar de eerstvolgende lezer. Ik houd je op de hoogte. Met een vriendelijke groet, Leen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s