Bruegel geschreven

 

Breugelgeschreven
(Peter Morrens)

Op zondag 14 december worden Dennis Van Mol en ik geïnterviewd door Jeroen Laureyns over Bruegel in de literatuur en Bruegel als onderwerp van een biografie. Kunstenaar Peter Morrens gaat met onze woorden aan de slag. In Lier, CC Vredeberg, om 15 uur. Een mooie gelegenheid om ook nog eens de Bruegeltentoonstelling Hoge Horizon te bezoeken in het museum Wuyts-Van Campen & Caroly.

8 gedachtes over “Bruegel geschreven

 1. ik volgde meerdere creatieve mogelijkheden of denkpistes en vraagtekens van de schrijver
  Bewust of onbewust, waarschijnlijk bewust?
  Brueugel… de extra U als u bent Breughel in vraagstelling met een knipoog… welke Breughel zit er in ons?
  Omgekeerd als protest of vraagtekens “leg U EU (Europese Unie) ras buiten
  Bru eu gel Brussel – Europese Unie – gel.
  Vermits hij het op het einde juist schreef en de huidige onzekerheden voor velen, waaronder ook kunstenaars, vermoed ik dat je er wel enige vorm van verzet in mag zoeken? Alhoewel met de h erbij je ook het woord “hel” kan vormen…Brussel – Europese Unie – g(ij)’ hel? Liefst dan wel met een vraagteken en een knipoog 😉

 2. Inderdaad, dit lijkt een echte Brueghel streek, ondersteek, grap, of hoe breng je misschien twee zeer verscheidene gemeenschappen tezamen? In de historische context en geboorteplaats onduidelijk in feite de ideale plaats ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s