Belgique excentrique

Belgique excentriqueBelgique excentrique. Het klinkt niet slecht. En dit boek lijkt te bewijzen dat Belgische interieurs als zodanig herkenbaar zijn. Kunst, ja, wel wat; maar vooral spullen van de rommelmarkt, herinneringen aan interieurs van grootmoeders en groottantes, af en toe een thema. Het Belgische interieur is niet stijf, dikwijls zelfs speels. Op een van de foto’s vond ik een mooi portret van een vriend, dat helpt ook om een boek in je hart te sluiten. Daarbij, het bankje waarop hij zit mag er ook zijn.

5 gedachtes over “Belgique excentrique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s