Aangewaaid

haan1Niet alleen woont hier een kat die op een dag zomaar langskwam, er is nu ook een haan aangewaaid. Hij is nogal knap, op een glamrockachtige manier. ’s Avonds gaat hij op stok in een rododendron, waar hij eenzaam het gekakel in het kippenhok van de buurman beluistert.

2 gedachtes over “Aangewaaid

    1. Hij is inderdaad mooi, met lange goudblonde nekveren. Het ras ken ik niet; het toeval wil dat de andere buurman (niet degene vermeld in de blog) kippen van oudkempisch ras Campine bezit, maar daarvan zijn er geen ontsnapt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s