Kempen-Atlas

800px-ortelius_belgii_veteris_1594
Ortelius, België in de Oudheid, 1594

Kaartenmaker Abraham Ortelius uit Antwerpen, een vriend van Pieter Bruegel, is een van mijn persoonlijke helden. Ik houd zijn voorbeeld dan ook voor ogen nu ik meewerk aan een nieuw naslagwerk over de Kempen, de Kempen-Atlas. Op dinsdag 15 november wordt in de Hoge Rielen (Molenstraat 62) te Kasterlee een tipje van de sluier opgelicht over deze veelbelovende publicatie. Alle geïnteresseerden zijn hartelijk welkom voor een avond met interviews en een hapje en een drankje, vanaf 19 u. De toegang is gratis en u kunt zich inschrijven via de website van AR-TUR.

(Duizendste bericht.)

2 gedachtes over “Kempen-Atlas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s