Emoticon

emoticon

Rekto:verso maakte van zijn jubileumnummer een Groot Emoticon en vroeg schrijvers om een emotie uit te kiezen en daarover te schrijven. Het levert heel wat inzicht op. Ik mocht meedoen en koos voor het eerst in mijn leven Fierheid. (Ongetwijfeld het snoetje met zonnebril hierboven.)

“Ik ben dit nieuwe gevoel nog maar net aan het verkennen. Sereniteit. Een soort vreugde, om tot een cultuur te mogen behoren die bepaalde zaken heeft voortgebracht. De humor van Jane Austen. De verfijning en originaliteit van Virginia Woolf. De vieve stijl van Betje Wolff en Aagje Deken. De geraffineerde vondsten van Vladimir Nabokov.”

(Her-)ontdek emoties op de website van Rekto:verso, van Ezelgevoel tot Zelfwantrouwen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s