2 gedachtes over “M.

  1. De man op het schilderij ziet er dan ook niet helemaal gerust uit ;).
    Ik had een vergelijkbare ervaring (aan de grond genageld) toen ik vorig jaar in Rome toevallig kennis maakte met de vrouwelijke schilder Artemisia Gentileschi (meer bepaald haar schilderij Giuditta e Oloferne, dat nog een stuk krachtiger is dan de versie van Carravagio).

    1. O, maar ik vind dat de man op het schilderij er prachtig uitziet. Hij was haar broer, dus zo ongerust misschien ook niet ;-). En ja, Artemisia… Vrouwen en barok, een succesverhaal wat mij betreft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s