Tien jaar

Alweer verloren maandag! De uiterste datum om het Kempense kerstseizoen op te rekken. Nu is het echt genoeg geweest. Er staan worstenbroden en mogelijk ook appelbollen op het menu. En op deze verloren maandag vier ik ook de tiende verjaardag van dit logboek. Met een foto van de laatste kersttafel in ons traditionele gezelschap van vijf: in 2019.

Misschien leven schrijvers altijd in een soort lockdown, ik heb in elk geval geen moeite met afzondering op het platteland en een serener levensritme. Maar dankzij de blog kan ik contact houden met lezers en belangstellenden die wel eens willen zien welke kruimels er week na week van de tafel vallen. Merci, dierbare aanwezigen.

8 gedachtes over “Tien jaar

 1. Goed te lezen dat je in de nieuwe media ook een positieve kant ziet ! Ik ook, al eet ik veel liever een appelbol in het echt dan virtueel.

  Groeten van een kruimeldief!

  1. Hopelijk vind je appelbollen en worstenbroden waar je bent, Jonas. Hier in het noorden van het land zitten we in het Walhalla, in Leuven moest ik steeds ook naarstig zoeken naar verlorenmaandagkost. Hartelijke groet.

 2. Dag Leen,

  Proficiat met de tiende verjaardag van je logboek! Ik kijk altijd uit naar een nieuw bericht, steeds pittig geformuleerd en meestal met aandacht voor iets moois waar je bij stilstond . Smakelijk aan het worstenbroodje gevolgd door een lekkere appelbol! Zo hoort dat in de Kempen. Anne

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s