Pasen

Op stille zaterdag zag ik de krentenbloesems zich openen. Wanneer ze helemaal bloeien, staan de struiken als witte wolken in de tuin. ’s Avonds zong het koor Sint-Cecilia met hart en ziel in de dorpskerk. Zalig Pasen.

6 gedachtes over “Pasen

   1. Beste Leen,

    ik ben al een kleine week in uw boek van Clio aan het lezen. Een echte pageturner. Uw hoofdstuk over de twee Margareta’s vond ik een harde noot om te kraken, de rest gaat erin als zoete koek, om het oneerbiedig te zeggen. Ik heb al veel bijgeleerd en me goed geamuseerd. Ik vind ook de infiltratie van hippe termen en slang hier en daar heel guitig van u. Echt tof om te ondergaan, alles. En ik heb nog wat voor de boeg.

    Ze hadden mij een maand geleden gevraagd, voor een bijlage van H art, welk boek dat ik aan het lezen was. Dat was Céline, De reis naar het einde van de nacht …. Daar kon ik zoveel niet over zeggen. Als het past en ik krijg de kans, dan vertel ik over uw boek, over u. Gij zijt onschatbaar, en ik vind dat gij heel veel kansen moet krijgen om uw genie bot te kunnen vieren. Kunst van de bovenste plank.

    Kus, Anne-Mie

    >

 1. Dank je wel, Anne-Mie! – dit doet me goed. Als schrijver heb ik altijd het gevoel nog maar aan het begin te staan. Ik kocht deze week The Gift, De gave van Nabokov, een van mijn favoriete boeken van hem, opeens wilde ik dat herlezen – een schrijver die een soort levenselixir is voor mij. Ik hoop, tot heel gauw. Spreken we eens af bij de barokke influencers? Kus van Leen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s