Barokke influencers

Morgen begint in Antwerpen het stadsfestival Barokke influencers. De titel alleen al doet me opleven. Rubens, Rockox, Jan Brueghel, Clara Peeters, aartshertogin Isabella! Brieven, schilderijen, mantels en degens, en niet te vergeten de beroemde barokke parels… Samen met Johan Verberckmoes werk ik morgen in de Erfgoedbibliotheek mee aan een podcast over al deze briljante mensen. Op het plein zingen Tutti fratelli, en de tentoonstelling opent haar deuren in de Carolus Borromeuskerk, in de Erfgoedbibliotheek zelf en in het Museum Snijders- en Rockoxhuis. We staan er goed voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s