Menu

Kerstmis in Alaska

“De kunstenaar, zijn zoon en de oude man verlichten de duisternis van de winter met een boom vol kaarsen, ze versieren de blokhut met slingers van sparrentakken en dollekervel, brengen zelf gemaakte en geïmproviseerde geschenken en bereiden een kerstmaal dat ze aankondigen met zelf gedrukte menu’s.”

Rockwell Kent, A Northern Christmas, Wesleyan University Press, Hanover-Londen, 1998.

2 gedachtes over “Menu

  1. Wat ik uit het boek kon afleiden, is dat Rockwell Kent zelf voor muziek zorgde door fluit te spelen; hij waagde mogelijk ook een dansje. De boom hing vol kaarsen, snoep en papieren sterren en de cadeaus waren tekeningen en schilderijtjes die hij had gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s