4 gedachtes over “Tabby

  1. Spijtig voor Tabby. Maar ik ben zeker dat ze een lief baasje had 🙂

    Misschien de column van Bernard Dewulf van vorige week in De Standaard Weekblad eens lezen …. Ook daar maakt de poes echt deel uit van het gezin …. net als bij ons thuis. Daarom is het heengaan van Tabby pijnlijk.

    1. De laatste jaren was ze vooral de kat van mijn ouders; zeventien jaar geleden kwam ze als katje van een paar weken oud het bos uit gelopen, ze zag mijn vader en is met hem meegewandeld; we mogen dus zeggen dat zij ons had gekozen, niet andersom. Raar hoe alle katten een echt eigen karakter hebben, individu zijn. Dank voor de tip, ik ga op zoek naar de column.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s