6 gedachtes over “Wandeling

  1. Mevrouw Huet,
    ik heb het boek van Max Elskamp nog altijd voor u opzij liggen. Binnen een goeie maand is het hier zowat afgelopen vrees ik. Please bear that in mind. Vriendelijke groet
    Hugo Boelaert

  2. Goede avond Leen,
    zo poetisch, als je schrijft in “Herinnering van mijn grootvader”, vind ik prachtig. Nu lees ik “Die schwarze Flamme” van Yourcenar, maar nu heb ik niet zo veel tijd om te lezen omdat ik met de jaarlijke verklaring van de belasting te doen heb. Ik wens je nog prettige Paasdagen !!!

    Groeten Dieter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s