2 gedachtes over “Voedselhulp

 1. Dag Leen,
  De Erfgoeddag in Belgie is misschien “De dag van het open monument” in Duitlsand. Deze dag vind in september plaats en er zijn monumenten te bezichtigen die soms voor het publiek gesloten zijn (bijvoorbeeld privé slotten, watertoren, oude fabrieken,… ). Het doel van deze dag is schenkingen te krijgen omdat er te weinig openbaare financieele middelen beschikbaar zijn om all die gebouwen te bewaaren.

  Groeten uit Bonn
  Dieter

  1. Dag Dieter, Wij hebben naast Erfgoeddag ook een Open-Monumentendag in België; Erfgoeddag omvat meer dan gebouwen, het thema was dit jaar “Helden”. Het idee om schenkingen te verzamelen vind ik erg interessant, zoveel monumenten moeten immers verdwijnen als het publiek er niet om geeft.
   Groet uit Leuven, Leen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s