6 gedachtes over “Twaalfde nacht

 1. Ik bespeur (meen te bespeuren) een hernieuwde aandacht voor het Driekoningenfeest. Gisteren kregen we twee jonge meisjes aan de deur met saxofoon en een werkelijk prachtig tweestemmige zang. Groepjes kinderen besteden veel aandacht aan hun “verkleding”. Er wordt nadrukkelijk niet gebedeld. Hoop?

 2. wat spreekt het meest tot de verbeelding: de ster of daar waar ze bleef stille staan …? (volgende shot: een schaduw beweegt achter het venster … )

  een heerlijke foto!

  1. Dank je Flâneur – ik ben verwonderd, want dit is slechts een i-phonekiekje en ik beschouw mezelf niet als iemand die iets kent van fotograferen. Maar de plaats is me dierbaar en een volgend shot zou al veel details van die dierbaarheid duidelijk maken.
   Ik heb genoten van je essay over Lille; ken enkele boeken van Richard Powers maar niet datgene waarin hij het over onze landschapschilders heeft; fascinerend!

 3. de mooiste foto’s zijn vaak een kwestie van een onverhoedse blik op een dierbare plaats, een dierbaar moment .

  Die Richard Powers, een echte ‘polymath’ (en hij heeft een tijdje in de lage landen gewoond – heel vreemd om opeens Nederlandse woordspelingen tegen te komen in een Engels boek)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s