6 gedachtes over “Boekbinder in Bergen

    1. Ik kom er ook graag bij uit. En het register/kasboek/schrift kan ik misschien nog ergens voor gebruiken, aangezien er maar een paar bladzijden beschreven zijn. Het wekt natuurlijk wel een zekere schroom op, zo’n oud voorwerp ‘dans son jus’.

      1. Er is nog niets gebeurd, maak je geen zorgen. Misschien kan ik het gebruiken voor een werk i.v.m. familiegeschiedenis. Nu is het per slot van rekening een oud register dat daar grotendeels onbeschreven ligt.

  1. Een “libraire” die “Poissoniez” heette, heeft misschien zijn roeping gemist. Maar als poissonnier was hij waarschijnlijk niet tevoorschijn gekomen in een commode met oude schrijfsels en paperassen.

    1. Ach, niet iedereen kan even pertinent zijn als Zaadhandel Voordeckers 🙂 Rue de la Clef vind ik dan wel weer een mooi adres voor een man die zich met boeken en papier bezighoudt. De sleutel tot de menselijke geest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s