Procopius

Procopius, Leuven (foto Bananiel)
Procopius, Leuven (foto Bananiel)

In Leuven sluiten handelszaken aan een griezelig tempo, en nu houdt ook de mooie boekhandel Procopius ermee op. Tot eind november kunt u er nog terecht voor het aantrekkelijke interieur, mooie kunstboeken, bijzondere antiquarische vondsten, veel Dante en mogelijk een incunabel of twee. Haast u!

6 gedachtes over “Procopius

  1. Jammer dat zo een zaken sluiten. Straks is het allemaal eenheidsworst bij De Standaard. Ik koop mijn boeken bij Beatrijs in Oudenaarde. Een onafhankelijk boekhandel die bovendien zeer sfeervol is ingericht. Onlangs ook eens bij Limerick geweest in Gent. Ook daar voelde ik me direct thuis. Vandaar dat ik het zo jammer vind dat dergelijke zaken sluiten. Telkens een echt verlies voor de boekenliefhebber!

  2. Weer een boekenzaak weg in Vlaanderen.Jammer.Mijn 83 jarige vader is ook nog een liefhebber en wellicht de oudste boekhandel (reeds 53 jaar boekhandelaar).Open van 14 tot 18 uur elke dag.Ook op zon en feestdagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s