Dagboek in Zondereigen

Toonmoment in Zondereigen (foto Charlotte Peys)
Toonmoment in Zondereigen (foto Charlotte Peys)

Straks stelt Charlotte Peys in Zondereigen het werk tentoon dat ze maakte tijdens haar verblijf in het dorp. Een delicate exploratie, een mooi portret van een kleine gemeenschap.

De tekeningen en het boek zijn nog tot 5 juni te bezichtigen in de parochiezaal van de gemeente. Mooi is ook haar website Zondereigen.

2 gedachtes over “Dagboek in Zondereigen

  1. Ik was aanwezig en vond het project van Charlotte origineel en mooi. Zo kwam ik op een locatie die ik niet kende. En daar hoorde ik u spreken. En ook dat was mooi! Zo had ik antropologie nog nooit bekeken ;). En eerlijk gezegd, ik kende u ook niet. Maar nu is mijn nieuwsgierigheid gewekt en ga ik op zoek in de bib naar werken die u geschreven heeft.
    Lieve groeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s