Brieven in de krantenwinkel

Voordeugd
Voordeugd

De postbode was blijkbaar langsgekomen zonder een bericht achter te laten, en dus zei het meisje van de krantenwinkel vanochtend tegen me: “Hier staat een doos voor u, wist u dat?”. Eindelijk houd ik haar in mijn handen, de prachtige nieuwe uitgave van Rubens’ brieven! Mijn dank aan Harold Polis, Gert Dooreman en Katrien De Loose.

4 gedachtes over “Brieven in de krantenwinkel

    1. Ik ook Flâneur, ik ben zelden zo verguld geweest als toen de uitgever me zei dat hij er een plastic omslag om had laten doen als referentie aan Pléiade-edities. Gert Dooreman heeft beide edities vormgegeven en er is continuïteit: de prent op de stofwikkel nu is degene die vroeger door de Post is gebruikt om een Rubenspostzegel te maken, welke Rubenspostzegel de eerste editie sierde 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s