Big Draw in Leuven

bigdraw1

Dit jaar vind ik het heerlijk om door de stad te wandelen en overal op etalages tekeningen te zien, of zelfs de tekenaars, op krukjes of ladders, te zien werken. Leo Fabri tekende voor het uitstalraam van stripwinkel Het Besloten land een aantal vertrouwde figuren, allemaal gewapend met sleutels om dat geheimzinnige besloten land te openen. En de apotheek in de Tiensestraat bij het stadspark heeft nu voor elke kwaal wat in huis. 

bigdraw3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s