2 gedachtes over “Revers

 1. Dag Leen,
  ik houd ook van de kleine winkelen met hun versieringen in de winkelzonen in het centrum. Ik denk dat bij ons de winkels groter zijn dan in Leuven maar ook bij ons zijn vele etalages creatief gemaakt. Overigens ben ik intussen naar mijn Homepage http://www.rheinland-blogger.net verhuisd. Het was veel werk met de homepage maar der veranderingen zijn makkelijker op de homepage.

  Beste groeten uit een wolkenverhangen thuis
  Dieter

  p.S.:
  eind october of begin november kom ik misschien voor een dag (werkdag) met de trein naar Luik om de stad aan te kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s