Huwelijksaanzoekreis

oxfamIn de Oxfamboekhandel lag een elegant boekje over 33 manieren om je sjaal te knopen. Mijn enthousiasme werd afgeremd door de aantekening op de eerste bladzijde: “Van J. Huwelijksaanzoekreis New York. mei 2016.” Is het huwelijk al ten einde dan, amper een jaar later? Of is er iemand eenzaam voor het altaar blijven staan? En zo wandelt een mens dubbend voort.

4 gedachtes over “Huwelijksaanzoekreis

  1. Vaak heb ik ook zulke mysterieuse berichten in tweedehands boeken aangetroffen. Het zou een vruchtbaar onderwerp kunnen zijn voor een roman: de koper van het boek gaat op zoek naar de personen die met de inscriptie te maken hebben… en werkt zich al gauw in nesten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s