Nest

nest vooromslagIk schreef een kortverhaal over Rubens’ moeder. In het boekje zijn ook twee authentieke brieven van haar hand opgenomen. Want ik houd ervan dat mijn lezers met de eigen woorden van het personage zelf kunnen kennismaken. Mijn woord, haar wederwoord. Vormgeving door Kris Van Elshocht.  Uitgeverij Amerika. Vanaf 30 augustus in de boekhandel.

6 gedachtes over “Nest

  1. Dag Leen, ik heb het boekje eergisteren gekocht en was eigenlijk de aankondigingen vergeten over wie de ik-persoon is. Ook bewust de achterflap niet gelezen en zodoende het boekje geheel onbevangen gelezen. Ik heb er met volle teugen van genoten, mede door de wijze waarop je stapje voor stapje de identiteit van de ik-persoon vrijgaf. Erg leuk boekje, fantasierijk en stijlvol geschreven, fraai uitgegeven – zoals we gewoon van je zijn. Wederom proficiat en dankjewel.
    Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s