4 gedachtes over “Camelia

 1. Lieve Leen, prachtige bloem. Heb je er ook aan geroken? Of ruiken camelia’s niet.. Bij ons in Borgerhout op het dak zijn het de krokussen die het grijze doorbreken.

  1. Ik denk niet dat ze ruiken, Anne-Mie. Maar ik snap wel dat Coco Chanel ze koos als lievelingsbloem: ze zien er gestileerd en kunstmatig uit. De tuin in de Kempen staat vol sneeuwklokjes, die zijn zelfs doorgedarteld naar de aanpalende weien; en krokussen zijn er ook al. Ze zullen nu wel geleden hebben onder de wolkbreuk en storm van gisterenavond…

 2. Dag Leen,

  Ik kon het niet laten om te reageren. Prachtige Camelia en in onze tuin is de Chenomelis al aan het bloeien sinds eind januari! Nooit eerder gezien! En zelfs de stormen overleefd. Groeten, ook van Marleen en tot op de vergadering van de Stichting Vita Brevis? Jean

  Jean en Marleen De Crée-Roex Withoeflei 52 B-2920 Kalmthout tel.+32 (0)3 666 94 05 GSM.+32 (0) 498 14 13 00

  Zonder muziek zou het leven een vergissing zijn. “Ohne Muzik wäre das Leben ein Irrtum” (Fr. Nietzsche)

  “Een geslaagd gedicht is een muzikaal schilderij van ideeën” (Fernando Pessoa)

  1. O, ik hoop dat de camelia’s ook de storm overleefd hebben, Jean, net zoals de sneeuwklokjes en de krokussen. Het ging er heftig aan toe met Dennis. Binnenkort kan ik met eigen ogen poolshoogte nemen. Graag tot op de vergadering, vele groeten ook aan Marleen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s