Het beste boek van 1572

DSC_0458Tijdschriften zijn een luxe. Niets aangenamers dan wegzinken in mooie beelden en de wereld even vergeten. In het Eos-nummer gewijd aan Jan van Eyck stuitte ik dan ook nog eens op reclame voor het beste boek van 1572, nu eenvoudig te bestellen bij uw favoriete boekhandel.

2 gedachtes over “Het beste boek van 1572

    1. Fijn dat de blog iets kan betekenen, Wilfried. Dank voor het lezen en hopelijk tot weldra in Sint-Paulus eens (ik schreef voor het volgende nummer van Openbaar Kunstbezit over Rubens’ Disputa).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s