Muren

Op 3 december verzorgt Alicja Gescinska voor het tijdschrift Dietsche Warande & Belfort een literaire avond in CC De Warande. Vijf Kempense schrijvers treden aan en lezen voor uit fonkelnieuwe verhalen. Het thema: muren die ons scheiden of verbinden. Hopelijk mag ik u daar die avond begroeten.

Muren: Kempense literaire avond met Koen Peeters, Leen Huet, Leo Pleysier, Toon Horsten en Alicja Gescinska.

2 gedachtes over “Muren

 1. Dag Leen, toen ik dit bericht kreeg, vond ik dit echt super interessant, maar zei ik bij mezelf ‘verdorie’ Turnhout is nu net zo ver voor me. (ik zou tot Antwerpen, Gent of Leuven gereden zijn, maar Turnhout …).

  En gisteren dacht ik verdorie: Leen en de organistoren hebben pech, want die nieuwe coronaregels dwarsbomen dit interessante én moedige project.

  Om deze morgen op te staan met het idee: dit moeten ze online organiseren. Elke crisis is een kans.
  Online is minder gezellig, maar je kan er breder publiek mee bereiken (wat dan weer heel interessant is voor volgende offline activiteiten).

  Houd me zeker op de hoogte of de organisatie dit overweegt.

  Groet,
  Jonas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s