Interne keuken

Morgen spreekt men in Interne Keuken ook even over Oud papier. Het radioprogramma over boeken dat eigenlijk op tv te zien zou moeten zijn, u weet het wel, Radio 1, tussen elf en een. Gentlewoman’s hour, zou een vriend van me het tijdstip noemen.

12 gedachtes over “Interne keuken

  1. Ik herinner me dat ik je daar eens hoorde praten en eten ;-)’je. Een van mijn zussen had je toen ook gehoord. x

    1. Vroeger werden er maaltijden geserveerd, inderdaad. Hopelijk hoorde je me niet te luid ;-). Maaltijden mogen de gastheren nu niet meer aanbieden, de hongerigen mogen wel een gevulde brooddoos meebrengen.

      1. Nee hoor, je was en bent een gentlewoman. Ik kreeg wel meteen een sms van ons Karen: ‘is dat ‘uw’ Leen op de radio nu?’

    1. Dank u zeer. Het museum Museos was voor mij een ontdekking en ik zag een prachtig skelet van een zeepaardje. Wat Rik Coolsaet vertelde over de middenklasse in België was boeiend, En ik houd van barnsteen, dus het verhaal over die barnsteenkamer vond ik ook fascinerend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s