Dree

Dree Peremans en Lute Vanduffel tijdens Het einde van het museum, 2007 (Foto: C. Garmendia)

Het nieuws over het onverwachte overlijden van Dree Peremans was een klap. Dree, de maker van het fantastische radioprogramma Het einde van de wereld. Dree, met wie we mochten samenwerken tijdens de laatste expo in het Antwerpse Volkskundemuseum in 2007, met wie we het slotprogramma Het einde van het museum mochten maken (zie de foto hierboven). Dree, die de biografie van Wannes Van de Velde schreef. Dree die liedjes schreef, zong, feesten organiseerde en van Patagonië droomde. Dree, die als geen ander creatieve mensen op een ongedwongen, plezierige manier kon samenbrengen. Daar bewonderde ik hem misschien nog het meest voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s