DN

Een vriend stuurde me een nieuwsbericht. Dmitri Nabokov is vorige week dinsdag overleden. De enige zoon van Vladimir Nabokov en Véra Slonim was operazanger, vertaler en bezorger van zijn vaders postume werk – The Original of Laura. In de literaire bijlage van mijn krant mocht ik over zijn dood niets vernemen.

2 gedachtes over “DN

  1. Mijn Nabokoviana bewaar ik wegens plaatsgebrek in het ouderlijke huis – zal dit weekeinde VNs brieven (uitgegeven door DN) en zijn Original of Laura ter hand nemen. Weer een strijdbare aristocraat minder in de wereld, dat was min of meer mijn gedachte bij het vernemen van dit overlijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s