Jeanne in première

Jeanne, door Ensemble Polyfoon

Mooi verlichte koorruimte. De brede kerkstoelen die ik me herinner uit mijn kindertijd. Neogotiek van de provinciale architect, die eerzame en economisch interessante ambtenaar. De kerk was zo behaaglijk warm dat ik mijn jas kon uittrekken. Moeilijk om nervositeit te overwinnen, bij de gedachte dat ik zo meteen, voor het eerst, woorden die ik in stilte geschreven heb zal horen zingen door deze mensen.

Oude en nieuwe muziek, oude en nieuwe tekst, zang en vertelling. Op een donderdagavond in een goed gevulde parochiekerk. Een heerlijke combinatie.

www.polyfoon.be

6 gedachtes over “Jeanne in première

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s