Handschoen en pump

Lincoln Continental, 1960
Lincoln Continental, 1960

Waar is de tijd dat reclame voor auto’s duidelijk gericht was op elegante vrouwen? Uit mijn vaders rijke voorraad historisch automobieldrukwerk putte ik een folder van de Lincoln Continental uit 1960, een majestueuze auto die de bestuurster ‘an incomparable sense of security and command’ vermocht te geven. (En die, zo overweeg ik nu, mijn smalle stadstraatje niet eens in zou kunnen rijden.)

4 gedachtes over “Handschoen en pump

    1. “In forty years of producing luxury motorcars, Lincoln has never equalled the masterpieces it offers for 1960.” En: “The Lincoln Continental owner enjoys complete control with big Mark V power brakes.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s