Mobiel museum

Mobiel Museum met Landini L 25
Mobiel Museum met Landini L 25

Originele vrouwen zijn er nooit teveel; vandaar dat het me genoegen deed onlangs het Mobiele Museum van Mie Tracteur (een geuzennaam) aan te treffen op de opentuindag van hof ter Stokere in Merksplas.
Het betoverend ingerichte woonwagentje beantwoordt aan mijn zwerversideaal, en de Landini L 25, een gloeikoptractor, vormt slechts de helft van haar wagenpark.

Mie Tracteur onderweg
Mobiel Museum onderweg (foto Mie Tracteur)

http://www.mietracteur.eu

9 gedachtes over “Mobiel museum

  1. Hallo,

   helaas niet waar! Je dient een rijbewijs te bezitten om met een tractor te rijden. De wetgeving is kort geleden zelfs gewijzigd, je mag ook pas vanaf 16 jaar op de openbare weg, waarvoor je dan ook een opleiding dient te volgen. Indien je je wil informeren, wend je je best tot één of andere Oldtimerclub. Die weten het fijne ervan. U kan die Oldtimerclubs vinden op mijn website. http://www.mietracteur.eu Aanrader is http://www.hmck.be, tav Frans Brughmans. Of u kan het plaatselijk Politiebureel binnen stappen, ook zij dienen op de hoogte te zijn van de nieuwe wetgevingen. Alvast véél succes!

   Ronkende groet
   Mie Tracteur

 1. Lieve mensen,

  dank je wel dat ik zoveel lof mag waarnemen op deze blog. Opzet geslaagd zou ik zeggen, ik breng al te graag mensen in ontroering door de schoonheid van in de tijd van toen, zo reëel mogelijk na te bootsen in mijn aller mooiste Mobiele Museumpje. Méér voldoening is haast moeilijk te vinden in mijn leven, telkens weer, week in week uit, ga ik er volop tegenaan. Telkens weer, dat nét ietsjes anders… De Open Tuindag in ‘Hof ter Stokere’ is elke keer weer een fijne belevenis, welke mij zeer zeker, de aller mooiste plaats van een gans jaar schenkt. Om deze reden voel me daar helemaal thuis, alsook door de fijne gastvrijheid van de familie Van Bouwel… Bedankt dat ik jullie allen een mooi moment heb bezorgd op het prachtige domein te Merksplas…

  Met ronkende groeten,
  Mie Tracteur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s