4 gedachtes over “Naam

  1. Dag Leen,
    natuurlijk zijn bij ons ook komponisten, zangeren en zangeressen op straatnamen bezig. In Bonn is in alle gedeeltjes van de stad Beethoven te zien, bijvoorbeeld als standbeeld op de marktplein. Kijk je nog eens op mijn blog ? Ik was het laatst enkele uuren in Theux / Ardennen. Een mooi plekje. En ik was verbaasd wat ik all leerde over de Perron.

    Ik wens je nog een prettige dag
    Dieter

    1. Ja, ik zag al een mooie foto die je maakte in Theux, Dieter. Binnenkort heb ik wat meer tijd om rustig te lezen, ik heb net – nu – een boek voltooid. Een hartelijke groet, Leen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s