Modellenwerk

modellenwerk
Een boeiende tentoonstelling over maquettes in het voormalige Antwerpse Volkskundemuseum. Ontroerend om die ruimte weer eens te betreden, voor het eerst sinds 2007, en prettig om al die miniatuur-ruimtes daar te bestuderen. Boerentoren, Blauwe Toren… Misschien vond ik de maquette die Matthieu Van Bree in 1822 maakte wel het charmantste, omdat ze me herinnerde aan speelgoed dat ik vroeger voor mezelf in elkaar knutselde.
modellenwerk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s