Tak en ader

Branch and veinMaandagochtend na de bizarre Brexit levert de postbode een dichtbundel bij me af: de eersteling van een jonge Britse schrijfster, Rosalind Jana, wier blog, Clothes, Cameras and Coffee, ik al enkele jaren met groot genoegen volg. Ik verheug me erop om me de volgende dagen in haar gedichten te verdiepen. De eerste bladzijden waarborgen al, denk ik, dat me mooie uren te wachten staan. Branch and vein is een uitgave van de kleine, avontuurlijke New River Press.

De stickers zijn een cadeautje van de uitgevers. En wanneer ik zo links en rechts iets lees over de Britse variant van het kapitalisme, dan zijn ze me nu al dierbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s