Advent en Crossroads

Het plan is om de Advent met aandacht en plezier te beleven. Feest te vieren, eigenlijk. Maar een week van kille regen en ijzige wind en duisternis zet een domper. Na anderhalf jaar nog altijd opruimen in het ouderlijk huis put soms uit, ook al zijn de herinneringen dierbaar. Vandaag herontdekte ik het plezier van zorgeloos te liggen lezen, in een boek dat je meeneemt. Niet omdat de schrijver zich een doornenkroon van drama aanmeet, maar omdat hij met humor, die genegenheid is, vertelt over mensen die gaandeweg belangrijk voor je worden. Gust en Jen en Maria, dus, van café In de Kroon in Olen. Walter Van den Broeck portretteerde hen in Crossroads en ik ben daar blij om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s