Na Sinterklaas

Kerstmis vieren met wat men ter plaatse vindt, voelt soms wat vreemd. Maar dat ik hier vorig jaar op haast miraculeuze wijze de kerstbal in de vorm van een huisje, afkomstig van mijn grootouders, ongeschonden op de bodem van de bergkast terugvond, dat is geluk.

6 gedachtes over “Na Sinterklaas

    1. Heel zeker. We gaan hier voor een duurzame Kerstmis, ik heb nog decoraties uit mijn kindertijd, een grote kerstster die ik gemaakt heb in de kleuterklas (met een spelfout), versieringen van mijn ouders, van hun beste vriendin, en ik denk voortdurend aan hen terwijl ik met de versieringen bezig ben. Het is een emotionele tijd. Dank voor je mooie blog, met dat schitterende Engels. xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s